ΚΡΙΤΙΚΕΣ

 

Είχα την τύχη να βρεθώ στο φωτογραφικό εργαστήρι του Λάμπρου Σακελλαρίου και να ξεκινήσω τον 1ο κύκλο σεμιναρίων φωτογραφίας. Προκειται για έναν πλήρως εξοπλισμένο επαγγελματικό χώρο - studio στον οποίο μας δινεται η δυνατότητα να εφαρμόσουμε σε πραγματικές συνθήκες studio όσα μαθαίνουμε στη θεωρία των μαθημάτων μας, έχοντας στην διάθεση μας τον απαραίτητο εξοπλισμό. Η μέθοδος των μαθημάτων είναι εξαιρετικά αποτελεσματική καθώς συνδυάζει θεωρία και πρακτική τόσο στο studio όσο και στον εξωτερικό χώρο. Τα ολιγομελη επίσης τμήματα, καθώς και το εκπαιδευτικό υλικό συμβάλουν στην καλύτερη δυνατή εκπαιδευτική εμπειρία. Όσο για τον κ. Σακελλαρίου πρόκειται για έναν φωτογράφο με εμπειρία ετών μα πάνω απ'ολα για έναν άνθρωπο που αγαπά τη φωτογραφία! Εχει εξαιρετική μεταδοτικότητα και χαίρεται όταν δίνει κίνητρα σε μας τους μαθητές του. Από την πρώτη στιγμή μας έκανε να νιώθουμε άνετα με την απλότητα και το χιούμορ του. Ευχομαι και άλλα παιδια να έχουν την τύχη να παρακολουθήσουν έναν από τους επόμενους κύκλους σεμιναρίων και να ανοίξουν τους ορίζοντες τους στο μαγικό κόσμο της φωτογραφίας..ο κ. Σακελλαρίου σίγουρα θα τους δώσει πολλά κίνητρα γι'αυτό!
Mary Antoniou

Είχα την χαρά να συνεργαστώ με την Seaway productions και το αποτέλεσμα ήταν καταπληκτικό.Υπέροχος χώρος,τέλεια εξοπλισμένος,με έναν άνθρωπο πραγματικά έμπειρο επαγγελματία που κάλυψε τις ανάγκες μου με το παραπάνω!

Σας ευχαριστώ πολύ και χαίρομαι στο μέλλον να συνεργαστούμε πάλι!

Maria Mary

Βρεθήκαμε στο ζεστό-φιλικό χώρο της Seaway με ωραία διάθεση, παίξαμε, διασκεδάσαμε ....

αποδράσαμε από την καθημερινότητα και αυτό αποτυπώθηκε στα πλάνα του Λάμπρου.

Ευχαριστούμε για την πρωτόγνωρη εμπειρία!

ΠΕΤΡΟΥ ΑΝΝΑ

Εξαιρετική φωτογράφηση και συνεργασία!

Δημιουργικό πνεύμα και πρωτότυπες ιδέες.

Συστήνω τη seaway productions ανεπιφύλακτα!

Ελένη Ταμπάκη

Υπέροχος χώρος , ένα πλήρως εξοπλισμένο στούντιο . Άριστη επικοινωνία και μετάδοση γνώσεων και πληροφοριών από έναν καταρτισμένο επαγγελματία φωτογράφο!

Ευαγγελος Μπακτης

Tα σεμινάρια φωτογραφίας είναι φοβερά , ειδικά το πρακτικό κομμάτι.
Περναμε πολύ ωραία και μαθαίνουμε πολλά πράγματα .

θα το ξανάκανα σίγουρα!

Soula Ioannou

Μια εξαιρετική επιλογή για κάθε επαγγελματικό (και όχι μόνο) project!

Apostolos Xatziparaskevaidis

Πραγματικά υπέροχος χώρος! Επαγγελματίας στην δουλειά του και πολύ ευχάριστος άνθρωπος!

Άγγελος Τσινός